Menu sluiten
Sluiten
Vandaag geopend
10:00 - 18:00
Waarom Honneloeloe?
  • Iedere zondag geopend
  • Grooste assortiment
  • Gratis parkeren*
  • 7 dagen geopend

Vandaag open tot 18:00

Iedere zondag open van 12 - 17

Trouwjurken, voor bruid en gast

Honneloeloe heeft een groot assortiment trouwjurken. We hebben onze trouwjurken onderverdeeld in korte en lange trouwjurken. Onze trouwjurken zijn mooi en goed van kwaliteit en toch goedkoop. Je vindt bij ons een trouwjurk tussen de €100 en €200 euro. Zo zal je stralen op je grote dag en hoef je aan je jurk geen vermogen uit te geven. 
Maak hier uw afspraak. 

Profesioneel advies

Bij het kopen van een trouwjurk wil je natuurlijk goed geadviseerd worden. Onze medewerkers zijn daarom allemaal goed getraind op het gebied van trouwjurken. Zo weet je zeker dat je straks met de perfecte trouwjurk naar huis gaat. 

Bruidsaccessoires

Om je trouwoutfit helemaal af te maken hebben wij een groot aanbod trouwaccessoires. Denk hierbij aan sluiers, tiara's, bolero's en trouwschoenen. Klik hier voor een impressie van onze collectie trouwaccessiores.  Voor de gehele collectie bruidsaccessoires ben je van harte welkom in onze winkel.
 

Grote maten- en positie trouwjurken

Een deel van onze collectie trouwjurken is te verkrijgen tot en met maat 56/58.  Daarnaast kan je bij ons ook slagen voor u trouwjurk als je zwanger bent. Veel van onze jurken zijn verstelbaar aan de achterkant en hebben aan de voorkant genoeg stof voor de babybuik. 

Hierboven vind je een impressie van onze collectie bruidsartikelen. Voor de gehele collectie jurken, accessoires en bruidsmeisjes/jonkers kleding ben je van harte welkom in onze winkel.