Vandaag open tot 18:00 (Leiden & Amsterdam)
Iedere zondag geopend van 12:00 - 17:00

Reviews / Recensies

Heeft u een leuke of minder leuke ervaring gehad  met Honneloeloe? Deel je ervaring met ons en anderen.
Aan het eind van het jaar verloten we een fles wijn voor de feestdagen onder alle reviews. 

Plaats ook een recensie via Facebook. Liever geen Facebook gebruiken? Onderaan deze pagina kun je ook anoniem alleen op onze website een recensie plaatsen.
U mag dit leeg laten als u anoniem wilt blijven.
Dit zal niet publiek zichtbaar zijn.

Karin op 16-1-2017
een top (trouw)jurk voor een belachelijk lage prijs. Heel erg blij mee. Ontzettend bedankt voor de hulp en de top service.
Erna Post op 7-11-2016
Hele goede service en supermooie jurken! Jurk moeten omruilen vanwege een klein mankementje en dit was totaal geen probleem. Echt een hele mooie fijne winkel voor gelegenheidskleding.
Kuster op 28-10-2016
geweldige winkel. zeer vriendelijk en geduldig geholpen samen met mijn dochter, ieder een jurk uitgezocht. we moesten vanuit regio Arnhem met de trein naar Amsterdam toe, maar was zeer de moeite waard ! we zijn er allebei erg blij mee gaan zeker nog eens terug als we een gala hebben.
An op 3-2-2016
Supermooie jurken, vriendelijk personeel, geven je ook advies ....echt top
Annemiek op 28-1-2016
Supermooie winkel met erg veel keus,!!! ik had 2 weken geleden daar een jurk laten weghangen omdat ik toen met mijn man in spė was, en mijn dochter beloofd had om samen te gaan.....Vandaag na 2 weken weer terug met dochter, en nog eens 2 jurken gepast in totaal 3 ...even mooi, maar toen ik de jurk aantrok die net binnen was, was mijn dochter zelfs emotioneel.....zo mooi...Dit is hem ook geworden,en mijn dochter is daar ook super geslaagd ....dank jullie wel ...super verkoopsters. Onze 29 april kan niet meer stuk. Mvg Annemiek en Eddy.
Miranda op 19-12-2015
Super mooie jurken. Goed advies. Heel veel keus. Als bruid in spe ben je toch gespannen of je DE jurk hier zult vinden. En ja. Hier zal je het zeker lukken. Mijn moeder ook meteen aangekleed en wel. Maar 1min-puntje. Je bent toch lang aan het passen en meten als je voor 2 personen moet zoeken.dan was een kopje koffie of zelfs een glaasje water geen overbodige luxe geweest. Jammer.
sandra op 9-12-2015
Echt een mooie winkel met SUPER lieve verkoopsters!! Die helpen zo goed, datvje zeker weten zal slagen. Top!! Gr Sandra
Nancy hutter op 8-10-2015
18 september 2015 was een topdag! Snel geslaagd voor de trouwjurk bij jullie en hij zat de hele dag top! Iedereen vond de trouwjurk prachtig :-D En mijn schoon moeder zag er ook prachtig uit in een mooie galajurk van jullie!
Melanie op 29-7-2015
veel trouwjurken waren het niet maar uiteindelijk toch DE jurk gevonden bij honneloeloe. Vriendelijke vrouwen, die hun tijd tussen het aantal klanten goed weten te verdelen. Jurk hangen duidelijk bij elkaar zonder een opgepropt boeltje te worden en dus zeer overzichtelijk. Ik kan iedereen die niet te veel wil besteden honneloeloe aanraden, Voor €149,95 een nieuwe kanten trouwjurk gekocht, dat kunnen er niet veel zeggen (behalve de mensen die bij honneloeloe zijn geweest ;) )
Sandra van hauwe op 25-7-2015
vandaag geweest met mijn partner en ons zoontje voor een jurk voor een huwelijk waar we naar toe morten. het is echt de moeite. supper vriendelijke verkoopsters je word vlug en met alles geholpen wat een top service. ik heb een pracht van een mooie paarse jurk. en een mooie bloem voor in mijn haar. van de eerste meer de juiste maat en de juiste jurk. je voeld jezelf als een prinses heerlijk dat gevoel. dus iedereen zoek je een droomjurk voor een goede prijs dan moet je zeker bij honneloeloe zijn . en dames nog eens supper bedankt x