Menu sluiten
Sluiten
Vandaag geopend
12:00 - 17:00
Waarom Honneloeloe?
  • Iedere zondag geopend
  • Grooste assortiment
  • Gratis parkeren*
  • 7 dagen geopend

Vandaag open tot 17:00

Iedere zondag open van 12 - 17

Nieuwsoverzicht

Honneloeloe breidt uit!


6 jaar geleden

Met blijdschap kondigen wij aan dat wij 8 augustus 2016 een nieuw filiaal openen in Amsterdam! De verbouwing is in volle gang. Met de nieuwe winkel willen wij nóg meer klanten blij maken. We hebben ingezet op een groot winkeloppervlak en een goede bereikbaarheid. Houd onze Facebook pagina en website in de gaten voor updates omtrent de nieuwe winkel.

Een ruim opgezette winkel.


8 jaar geleden

Ons pand biedt ruimte aan een grote collectie gala- en cocktailjurken.

 

Zomer collectie 2015 is binnen!!


9 jaar geleden

Kom kijken naar de nieuwe kleuren voor dit voorjaar en de zomer. Mooie pasteltinten zoals: babyblauw-babyrose-lila en mintgroen.

Opnames voor een videoclip


9 jaar geleden

Afgelopen maandag zijn er in de winkel opnames gemaakt voor een nieuwe videoclip van Honneloeloe.Binnenkort kun je hier het resultaat zien en op youtube.

Moeder van de bruid? Jurken van Honneloeloe!


9 jaar geleden

Bent u moeder van de bruid? Gefeliciteerd! Wij wensen u alvast een hele mooie dag. Natuurlijk wilt u er op deze mooie dag ook goed uitzien...

Cocktailjurken & Galajurken vanaf €39,95


9 jaar geleden

Meer dan 300 verschillende modellen en kleuren Bekijk de galajurken of cocktailjurken

De winterkleuren voor galajurken


9 jaar geleden

Nu de feestdagen voor de deur staan, zijn wij er al weer helemaal klaar voor. Voor zowel de schoolgala's als kerstgala's hebben wij een prachtig assortiment samengesteld. De kleuren voor de winter zijn army-green en petrol-groen. Rood en zwart zijn al jaren populaire kleuren.

Belgische klanten komen voor kleedjes


9 jaar geleden

Geweldig vinden wij het! Zelfs mensen uit België komen bij ons in de winkel voor "galakledeij" of "cocktailkledeij".

Nieuwe jurken in grote maten


9 jaar geleden

We hebben weer nieuwe modellen binnen van de jurken in grote maten. Ook wanneer je een maatje meer hebt kun je bij ons kiezen uit een steeds ruimer aanbod.

Pumps in de kleuren van de jurken


9 jaar geleden

De wintercollectie is weer aan het binnendruppelen, Bij iedere jurk hebben wij pumps in de exaxte kleur van uw galajurk of cocktailjurk.

Bijpassende herenaccessoires bij de jurk


9 jaar geleden

Wist u dat.... wij ook steeds vaker heren in onze winkel hebben? Nee niet voor een jurk, maar omdat wij exact matchende kleuren hebben bij de galajurken. Je kunt hierbij denken aan stropdassen en strikjes.

Eindexamenfeest?


9 jaar geleden

Gefeliciteerd! Je bent geslaagd. Voor vele leerlingen en studenten komt het eindexamenfeest er weer aan. Als je bij ons weet te slagen voor je galajurk of cocktailjurk dan kun je rekenen op een gratis galatasje t.w.v. 19,95 euro. Kijk verder voor de aktievoorwaarden.