Menu sluiten
Sluiten
Vandaag geopend
12:00 - 17:00
Waarom Honneloeloe?
  • Iedere zondag geopend
  • Grooste assortiment
  • Gratis parkeren*
  • 7 dagen geopend

Vandaag open tot 17:00

Iedere zondag open van 12 - 17

Over ons

Voor iedere vrouw een mooie en betaalbare gala- bruids- of cocktailjurk, dat is ons doel. Honneloeloe is er om jou te laten stralen op speciale momenten, ook als je geen vermogen wilt uitgeven. 

Wij zijn begonnen in een klein pand in Leiden en zijn inmiddels uitgegroeid tot de galajurkenwinkel met het grootste assortiment van Nederland.  Naast onze galajurken verkopen wij ook cocktail- en trouwjurken. Onze klanten zijn erg tevreden met onze service en prijzen.
 

Grote collectie gala- cocktail en trouwjurken

Met een winkel met 4000 jurken is het bij ons bijna onmogelijk om niet te slagen voor een mooie jurk. Door onze grote collectie zal je niet snel op een gelegenheid verschijnen waar iemand met dezelfde jurk rondloopt. 
 

Prijs-kwaliteit

Wij laten je zien dat je er prachtig uit kunt zien zonder veel geld uit te geven. Onze jurken hebben een goede prijs maar zijn niet goedkoop van kwaliteit. Bij ons kunt u al slagen voor een gala of cocktailjurk van €39,95, €49,95 €59,95......... Onze scherpe prijzen gelden ook voor onze collectie trouwjurken. Een trouwjurk uit onze collectie kost tussen de €100,- en €200 euro! Voor meer informatie over de prijs en kwaliteit kun je kijken bij prijsinformatie. 

Professioneel advies

Met 12 medewerkers, die allemaal zijn getraind in kennis van cocktail- gala- en trouwjurken, ben je er zeker van dat je altijd goed advies zult krijgen.  Wij helpen je verder bij het zoeken van jouw ideale jurk en eventueel bijpassende accessoires. 

 

Een greep uit onze reviews
 

Gisteren met goede vriendin bij Honoloeloe een jurk voor mijn 50ste verjaardag gekocht. De service en deskundigheid van het personeel van deze zaak is gewoon zo vreselijk goed!

Marianne Meijer op 8-1-2015

Hele lieve mensen die klaar staan om u te helpen niks is teveel gevraagd :D als je het daar niet vind stopt met zoeken dan zal je het nergens vinden en zeker niet voor een betaalbare prijs

Dominique op 25-4-2013

Wat een keuze en wat een vakkennis in 1 winkel. Dames die met kennis van zaken een pre-selectie maken op kleur en model. In minder dan 1 uur fantastisch geslaagd. Ook blij met leuke halsketting en bijhorend handtasje.

Annemarie op 2-5-2014

Bekijk alle reviews