Menu sluiten
Sluiten
Vandaag geopend
10:00 - 18:00
Waarom Honneloeloe?
  • Iedere zondag geopend
  • Grooste assortiment
  • Gratis parkeren*
  • 7 dagen geopend

Vandaag open tot 18:00

Iedere zondag open van 12 - 17

Schoolgala jurken
Bekijk ons ruime aanbod prachtige jurken voor een onvergetelijk schoolgala!
Bruidsmeisjes jurken
Zelfde kleur, zelfde model, verschillende maten. Geen probleem!
Vrolijke cocktailjurken
Perfect voor de lente en zomer
Een maatje meer is niet erg
Bij Honneloeloe vind je een ruim aanbod galajurken in grote maten
Bruiloft? Honneloeloe!
Prachtige jurken en accessoires voor bruid en gast
Sweet 16 party?
Bij ons vind je vele prachtige jurken tegen scherpe prijzen!

* Lees de voorwaarden op de parkeren pagina

Assortiment

Bij Honneloeloe vind je het grootste assortiment galajurken, cocktailjurken en bruidsjurken van Nederland. Dat is fijn, want iedereen kan slagen bij Honneloeloe. Voor uw gemak proberen wij ons assortiment altijd zo eenvoudig mogelijk in te delen. Op onze website kunt u zoeken door alle producten en filteren wat u precies zoekt. Op deze pagina vind u de linkjes naar de pagina's waarop de verschillende soorten jurken te vinden zijn. 

Wij verwelkomen u graag in onze winkel. U heeft daar keuze uit onze enorme collectie, waarvan wij altijd meerdere maten op voorraad hebben. De jurken kunt u direct passen en u word altijd goed geholpen door onze verkoopsters. Wij zijn 7 dagen per week geopend. hopelijk tot snel!

Bruidsjurken

In de bovenstaande categorieen zijn de bruidsjurken niet meegenomen. Voor ons huidge aanbod bruidsjurken en bruidsaccessoires verwijzen wij je graag door naar de Trouwen pagina.

 

Accessoires

Naast jurken verkopen wij ook accessoires. Dat is handig, want het is wel zo leuk als de accessoires die je meeneemt ook echt goed bij de kleur en het materiaal van jouw jurk passen!

 

Kleermaker

Wist u dat onze kleermaker eenvoudig aanpassingen aan uw jurk kan maken? Een jurk inkorten, bandjes plaatsen of zelfs een galajurk inkorten tot een cockailjurk. Kijk snel op de kleermaker pagina want de kleermaker voor jou kan betekenen.

 

Grote maten

Er is niets mis met een maatje meer, daar zijn wij het 100% mee eens. Bij Honneloeloe vind je een ruime collectie jurken die in grote maten beschikbaar zijn. De maten gaan  tot maat 46/48/50! Kortom, Honneloeloe is de winkel voor ieder budget, voor ieder feest maar ook absoluut voor ieder figuur! Op de grote maten pagina vind je welke jurken allemaal in grote maten beschikbaar zijn.