Menu sluiten
Sluiten
Vandaag geopend
10:00 - 17:00
Waarom Honneloeloe?
  • Iedere zondag geopend
  • Grooste assortiment
  • Gratis parkeren*
  • 7 dagen geopend

Vandaag open tot 17:00

Iedere zondag open van 12 - 17

Schoolgala jurken
Bekijk ons ruime aanbod prachtige jurken voor een onvergetelijk schoolgala!
Bruidsmeisjes jurken
Zelfde kleur, zelfde model, verschillende maten. Geen probleem!
Vrolijke cocktailjurken
Perfect voor de lente en zomer
Een maatje meer is niet erg
Bij Honneloeloe vind je een ruim aanbod galajurken in grote maten
Bruiloft? Honneloeloe!
Prachtige jurken en accessoires voor bruid en gast
Sweet 16 party?
Bij ons vind je vele prachtige jurken tegen scherpe prijzen!

* Lees de voorwaarden op de parkeren pagina

Avondjapon Antwerpen

Bent u opzoek naar een avondjapon en woont in of om Antwerpen? Wellicht verbaast het u dat u op onze Nederlandse website uit komt. Dit is echter niet zo vreemd, met het grootste aanbod van Nederland ontvangen wij regelmatig Vlamingen in onze winkel. Het is een stukje rijden, maar je weet dan zeker dat je zult slagen. Zelfs als u een maatje meer of een beperkt budget heeft.

Als specialist richten wij ons niet alleen op ons eigen regio maar ook ver daarbuiten. Vandaar dat wij ons voor verkoop van avondjaponnen ook op Antwerpen en omgeving richten. Antwerpen ligt niet om de hoek van onze winkel maar omdat ons aanbod aan avondjaponnen zo groot is, is het zeker de moeite waard om uit Antwerpen naar onze winkel in Leiden te Komen.

Antwerpen is een stukje rijden en misschien wilt u eerst overtuigd raken? Bekijk ons aanbod aan avondjaponnen op de site en laat u overtuigen. collectie avondjaponnen >>

 Vind u het toch te ver om heen en weer te rijden vanuit Antwerpen om een avondjapon te passen? Misschien kunt u het dan combineren met een weekendje weg. Blijf vanuit Antwerpen overnachten in Leiden of Amsterdam en geniet van de historische steden. Zo wordt een avondjapon kopen meer bijzonder!