Menu sluiten
Sluiten
Vandaag geopend
10:00 - 18:00
Waarom Honneloeloe?
  • Iedere zondag geopend
  • Grooste assortiment
  • Gratis parkeren*
  • 7 dagen geopend

Vandaag open tot 18:00

Iedere zondag open van 12 - 17

Schoolgala jurken
Bekijk ons ruime aanbod prachtige jurken voor een onvergetelijk schoolgala!
Bruidsmeisjes jurken
Zelfde kleur, zelfde model, verschillende maten. Geen probleem!
Vrolijke cocktailjurken
Perfect voor de lente en zomer
Een maatje meer is niet erg
Bij Honneloeloe vind je een ruim aanbod galajurken in grote maten
Bruiloft? Honneloeloe!
Prachtige jurken en accessoires voor bruid en gast
Sweet 16 party?
Bij ons vind je vele prachtige jurken tegen scherpe prijzen!

* Lees de voorwaarden op de parkeren pagina

Avondjurken Den Bosch

Avondjurken kun je natuurlijk kopen in Den Bosch, net als in iedere andere stad. Alleen heeft Den Bosch ook een winkel als Honneloeloe die is gespecialiseerd in zeer betaalbare avondjurken en daar ook nog eens een hele grote collectie van heeft? Mocht dit je wat lijken dan is het wellicht een idee om in de auto te stappen en voor je avondjurken naar onze winkel in Leiden te komen shoppen ipv Den Bosch.

Natuurlijk, het is vanuit Den Bosch best een stukje rijden, maar als je daarmee toegang krijgt tot een haast oneindige collectie gala- en avondjurken...hoe erg is het dan. Daarnaast is de kans dat je in Den Bosch iemand treft met exact dezelfde jurk een stuk kleiner en is het passen en vergelijken wel heel erg prettig als je alle jurken naast elkaar kunt houden. Dit is niet mogelijk als je in verschillende winkels, verspreid over Den Bosch, allerlei avondjurken moet passen. Want hoe zat die ene ook al weer... en was die andere niet toch leuker?

Wij zijn er van overtuigd dat onze collectie avondjurken de afstand vanuit Den Bosch wel compenseert. We hebben immers al redelijk wat mensen met een prachtige avondjurk naar Den Bosch zien terugkeren.

 

Dus ga jij ook voor avondjurken shoppen Den Bosch, of ben je intussen wel benieuwd naar wat wij te bieden hebben? Wij geloven er in dat je bij ons zult slagen!

Bekijk hier alvast wat avondjurken >