Menu sluiten
Sluiten
Vandaag geopend
10:00 - 18:00
Waarom Honneloeloe?
  • Iedere zondag geopend
  • Grooste assortiment
  • Gratis parkeren*
  • 7 dagen geopend

Vandaag open tot 18:00

Iedere zondag open van 12 - 17

Schoolgala jurken
Bekijk ons ruime aanbod prachtige jurken voor een onvergetelijk schoolgala!
Bruidsmeisjes jurken
Zelfde kleur, zelfde model, verschillende maten. Geen probleem!
Vrolijke cocktailjurken
Perfect voor de lente en zomer
Een maatje meer is niet erg
Bij Honneloeloe vind je een ruim aanbod galajurken in grote maten
Bruiloft? Honneloeloe!
Prachtige jurken en accessoires voor bruid en gast
Sweet 16 party?
Bij ons vind je vele prachtige jurken tegen scherpe prijzen!

* Lees de voorwaarden op de parkeren pagina

Avondjurken Nijmegen

Avondjurken in Nijmegen, net als in vele steden zijn ze er vast en zeker te koop. Vaak zul je de de hele stad moeten doorkruisen om een paar mooie avondjurken te passen. Hoe anders is dat bij ons, een winkel gespecialiseerd in Avondjurken en toebehoren. Wel niet in Nijmegen, maar alles op het gebied van avondjurken dat je maar kunt wensen, en dat in één winkel.

Onze ruime assortiment, lage prijzen en mooie avondjurken blijken een gouden combinatie om vanuit het hele land naar onze winkel te komen. Ook in Nijmegen is dat inmiddels geen uitzondering meer. Meer dan eens hebben wij tevreden klanten in onze winkel gehad die tevreden met avondjurken de deur weer uitgingen.

Dagelijks Avondjurken kopen

Wij zijn ook op zondagen open. En niet op slechts 1 zondag per maand, maar gewoon iedere zondag. Dus geen tijd om uit Nijmegen te komen voor een mooie avondjurk? Dit is bijna onmogelijk, aangezien wij 7 dagen per week geopend zijn.

Kunnen we jou binnenkort ook in de winkel verwachten? Wij helpen je graag met het vinden van de perfecte avondjurk en nemen daar graag de tijd voor..  Bekijk hier alvast wat avondjurken >

 

Laat je overtuigen door ons aanbod en vertel het door in Nijmegen. Dit kan trouwens heel makkelijk via Facebook dmv de Like-button