Menu sluiten
Sluiten
Vandaag geopend
12:00 - 17:00
Waarom Honneloeloe?
  • Iedere zondag geopend
  • Grooste assortiment
  • Gratis parkeren*
  • 7 dagen geopend

Vandaag open tot 17:00

Iedere zondag open van 12 - 17

Schoolgala jurken
Bekijk ons ruime aanbod prachtige jurken voor een onvergetelijk schoolgala!
Bruidsmeisjes jurken
Zelfde kleur, zelfde model, verschillende maten. Geen probleem!
Vrolijke cocktailjurken
Perfect voor de lente en zomer
Een maatje meer is niet erg
Bij Honneloeloe vind je een ruim aanbod galajurken in grote maten
Bruiloft? Honneloeloe!
Prachtige jurken en accessoires voor bruid en gast
Sweet 16 party?
Bij ons vind je vele prachtige jurken tegen scherpe prijzen!

* Lees de voorwaarden op de parkeren pagina

Cocktailjurken Rotterdam

Cocktailjurken in Rotterdam? Voor mooie en betaalbare cocktailjurken in de buurt van Rotterdam kun je het beste naar onze winkel gaan. Waarom niet gewoon in Rotterdam? Omdat wij qua cocktailjurken één van de grootste collecties van de Nederland hebben. Natuurlijk is het buiten cocktailjurken in Rotterdam veel beter winkelen, maar je zult je verbazen wanneer het gaat om gala- en cocktailjurken.

Bij ons in de winkel in Leiden tref je cocktailjurken in alle kleuren en vele modellen en maten. Je weet gewoon niet meer wat je moet kiezen. Het is echt zeker de moeite waard om voor een cocktailjurk gewoon eens buiten Rotterdam te kijken. Want het is natuurlijk veel fijner om al die cocktailjurken waar je tussen twijfelt naast elkaar te kunnen houden. Dat is een stuk praktischer dan winkel in en winkel uit en heel Rotterdam te doorkruisen zonder de cocktailjurken naast elkaar te kunnen houden.

Omdat je waarschijnlijk niet elke dag op pad gaat om galajurken te kopen, raden wij je aan ook niet de eerste de beste jurken te kopen. Ook in Rotterdam zijn er vele winkels die wel enkele galajurken verkopen. Maar zijn dit niet net die galajurken die heel Rotterdam al heeft? Of is het misschien net niet die kleur die je eigenlijk wilde hebben?

Kijk eerst even rond op de website en wellicht kom je gelijk al de cocktailjurk  van je dromen tegen. Zit die jurk er nog niet bij? Kom dan gewoon even naar onze winkel. Daar hebben we nog veel meer cocktailjurken en kunnen we je goed adviseren.

En je zult echt niet de eerste klant uit Rotterdam zijn die met de cocktailjurk van haar dromen naar huis gaat.

 Bekijk de cocktailjurken en zie zelf waarom je uit Rotterdam naar Leiden moet komen >>