Menu sluiten
Sluiten
Vandaag geopend
10:00 - 18:00
Waarom Honneloeloe?
  • Iedere zondag geopend
  • Grooste assortiment
  • Gratis parkeren*
  • 7 dagen geopend

Vandaag open tot 18:00

Iedere zondag open van 12 - 17

Schoolgala jurken
Bekijk ons ruime aanbod prachtige jurken voor een onvergetelijk schoolgala!
Bruidsmeisjes jurken
Zelfde kleur, zelfde model, verschillende maten. Geen probleem!
Vrolijke cocktailjurken
Perfect voor de lente en zomer
Een maatje meer is niet erg
Bij Honneloeloe vind je een ruim aanbod galajurken in grote maten
Bruiloft? Honneloeloe!
Prachtige jurken en accessoires voor bruid en gast
Sweet 16 party?
Bij ons vind je vele prachtige jurken tegen scherpe prijzen!

* Lees de voorwaarden op de parkeren pagina

Galajurken Amersfoort

Galajurken in Amersfoort? Waarom kom je niet lekker een keer shoppen in onze winkel in Leiden in plaats van in Amersfoort op zoek naar galajurken. Bij ons weet je zeker dat je de galajurk vindt die bij je past.

In de meeste steden zijn er best een paar zaakjes die een aantal galajurken hebben hangen. Dat zal in Amersfoort ook zo zijn, maar hebben die winkeltjes precies die galajurk die jij wilt hebben? En is dat dan niet de jurk die toevallig de aandacht van heel Amersfoort heeft getrokken?

Om die reden komen mensen uit heel Nederland naar onze winkel. Inderdaad, ook vanuit Amersfoort is het best een stukje rijden, maar het gaat wel om een galajurk. Amersfoort is zo ver niet als je het eens combineert met een dagje uit, of als je je bedenkt dat je nu waarschijnlijk in één keer zult slagen voor die geweldige jurk, ipv alle winkels in en uit.

Niet elke stad heeft een winkel met een groot aanbod galajurken. Natuurlijk zijn er in Amersfoort zaken waar galajurken worden verkocht, maar waarom zou u niet eens bij Honneloeloe Galajurken gaan kijken.

En wij zijn typisch zo'n one-stop-shop waar je niet alleen voor een galajurk terecht kunt, maar ook voor allerlei accessoires op het gebied van gala, zoals een mooi galatasje voor bij de galajurk.

En onze winkels zijn op zondag geopend, dus combineer uw bezoekje gewoon lekker met een dagje uit. En hoever is het nu eigenlijk echt vanuit Amersfoort?