Menu sluiten
Sluiten
Vandaag geopend
10:00 - 18:00
Waarom Honneloeloe?
  • Iedere zondag geopend
  • Grooste assortiment
  • Gratis parkeren*
  • 7 dagen geopend

Vandaag open tot 18:00

Iedere zondag open van 12 - 17

Schoolgala jurken
Bekijk ons ruime aanbod prachtige jurken voor een onvergetelijk schoolgala!
Bruidsmeisjes jurken
Zelfde kleur, zelfde model, verschillende maten. Geen probleem!
Vrolijke cocktailjurken
Perfect voor de lente en zomer
Een maatje meer is niet erg
Bij Honneloeloe vind je een ruim aanbod galajurken in grote maten
Bruiloft? Honneloeloe!
Prachtige jurken en accessoires voor bruid en gast
Sweet 16 party?
Bij ons vind je vele prachtige jurken tegen scherpe prijzen!

* Lees de voorwaarden op de parkeren pagina

Galajurken Den Haag

Je zoekt op Galajurken Den Haag. Waarschijnlijk omdat je in Den Haag of omgeving woont en in de buurt voor galajurken wilt kijken.  Dan hebben wij misschien wel de oplossing. Wij verkopen dan wel geen galajurken in Den Haag, maar wel heel erg in de buurt.

Direct de galajurken bekijken >>

Onze winkel in Leiden heeft één van de grootste collecties galajurken van Nederland. Vanuit het hele land komen mensen bij ons voor een cocktail- of galajurk voor die ene feestlijke avond. Vaak komen deze mensen niet uit de stad zelf, maar hebben eerst in hun eigen stad gezocht naar de galajurk van hun dromen, bijvoorbeeld in Den Haag, om vervolgens tot de conclusie te komen dat het aanbod in veel winkels hetzelfde of heel beperkt is.

Bij ons is dit niet zo! Wij hebben galajurken in alle kleuren, modellen en zelfs in hele grote maten. Waar vind je zoiets in Den Haag? Precies. Dus stap in de auto en rijd vanuit Den Haag richting onze winkel. Echt, je zit er zo. Ook met de trein kun je vanaf Den Haag Hollands Spoor of Den Haag Centraal in 10 minuten in Leiden zijn. En dan kom je gegarandeerd alsnog in de problemen: We hebben zoveel galajurken dat je geen keuze meer kan maken.

Maar daar helpen wij je dan weer graag bij. Wij hebben van galajurken ons vak gemaakt en weten precies waarop we moeten letten. Ons doel is dan ook niet om jou een jurk te verkopen, maar om je er verliefd op te laten worden en helemaal tevreden weer naar Den Haag terug te laten keren.

++++++++++++++++++++++++++++++

In  Den Haag zijn vele kleine winkeltjes gevestigd die allemaal wel een paar galajurken hebben hangen. Dit zijn vaak de meest gangbare modellen en kleuren en de kans is vrij groot dat je meerdere vrouwen tegenkomt in dezelfde galajurk, zeker wanneer dat feest ook nog eens in de buurt van Den Haag is. Kom daarom winkelen in een haast oneindig aanbod en zorg dat het helemaal je eigen keuze is, en niet toevallig omdat die winkel geen andere galajurk voor je had hangen.