Menu sluiten
Sluiten
Vandaag geopend
10:00 - 18:00
Waarom Honneloeloe?
  • Iedere zondag geopend
  • Grooste assortiment
  • Gratis parkeren*
  • 7 dagen geopend

Vandaag open tot 18:00

Iedere zondag open van 12 - 17

Schoolgala jurken
Bekijk ons ruime aanbod prachtige jurken voor een onvergetelijk schoolgala!
Bruidsmeisjes jurken
Zelfde kleur, zelfde model, verschillende maten. Geen probleem!
Vrolijke cocktailjurken
Perfect voor de lente en zomer
Een maatje meer is niet erg
Bij Honneloeloe vind je een ruim aanbod galajurken in grote maten
Bruiloft? Honneloeloe!
Prachtige jurken en accessoires voor bruid en gast
Sweet 16 party?
Bij ons vind je vele prachtige jurken tegen scherpe prijzen!

* Lees de voorwaarden op de parkeren pagina

Galajurken Haarlem

Galajurken kopen in Haarlem? Het zal ongetwijfeld kunnen, maar voordat je keuze maakt is het wellicht een goed idee om niet alléén in Haarlem te shoppen voor je galajurk.

Wij hebben een winkel met een enorm assortiment en kunnen daarom ook de beste prijzen bieden. Als je zeker weet dat je zult slagen is het niet erg om een stukje te moeten reizen. We zijn volledig gespecialiseerd in galajurken en alles wat daarbij hoort. Zo verkopen wij bijvoorbeeld zelfs bijpassende strikjes voor je partner. Verder vind je zo'n beetje alles wat je maar kunt bedenken om de galajurk volledig tot zijn recht te laten komen. Vind je zo'n winkel ook in Haarlem?

Omdat ook jij niet iedere dag in galajurken rondloopt is het toch iets speciaals. Daarom is ons advies ook: beperk je zoektocht niet tot Haarlem en stap in de auto of trein. Voor je het weet sta je in onze winkel een galajurk te passen en even later ben je al weer tevreden onderweg terug naar Haarlem.

draagt is een galajurk iets om je in te verdiepen. Natuurlijk zijn er ook galajurken te koop in Haarlem. Maar een kijkje nemen in onze winkels betekent gegarandeerd slagen.

Dus kom je uit Haarlem en ben je naar een galajurk? Het ritje naar een van onze winkels is het enige dat nog tussen u en uw mooie nieuwe galajurk in staat. En wat stelt die afstand nu eigenlijk voor?

Honneloeloe: ook de specialist voor galajurken wanneer u uit Haarlem komt.