Menu sluiten
Sluiten
Amsterdam & Leiden
Vandaag geopend
10:00 - 17:00
Waarom Honneloeloe?
  • Iedere zondag geopend
  • Grooste assortiment
  • Altijd zonder afspraak
  • Gratis parkeren*
  • 7 dagen geopend

Amsterdam & Leiden vandaag open tot 17:00

Iedere zondag open van 12 - 17

Schoolgala jurken
Bekijk ons ruime aanbod prachtige jurken voor een onvergetelijk schoolgala!
Bruidsmeisjes jurken
Zelfde kleur, zelfde model, verschillende maten. Geen probleem!
Vrolijke cocktailjurken
Perfect voor de lente en zomer
Een maatje meer is niet erg
Bij Honneloeloe vind je een ruim aanbod galajurken in grote maten
Bruiloft? Honneloeloe!
Prachtige jurken en accessoires voor bruid en gast
Sweet 16 party?
Bij ons vind je vele prachtige jurken tegen scherpe prijzen!

* Lees de voorwaarden op de parkeren pagina

Galajurken Rotterdam

Galajurken in Rotterdam? Kom voor betaalbare galajurken liever eens bij ons winkelen. Voor de reistijd hoef je het niet te laten. Voordat je Rotterdam eenmaal goed en wel uit bent, rijd je Leiden al bijna in, of kom eens naar Amsterdam. En dan begint het plezier pas echt. Zoveel galajurken! Zoveel mooie galajurken in Rotterdam al op 1 plek gezien?

Omdat je waarschijnlijk niet elke dag op pad gaat om galajurken te kopen, raden wij je aan ook niet de eerste de beste jurken te kopen. Ook in Rotterdam zijn er vele winkels die wel enkele galajurken verkopen. Maar zijn dit niet net die galajurken die heel Rotterdam al heeft? Of is het misschien net niet die kleur die je eigenlijk wilde hebben?

Daarom ga je voor een galajurk Rotterdam uit, richting ons. Verder is Rotterdam inderdaad een goede winkelstad, dat ontkennen wij niet. Maar op het gebied van galajurken durven wij wel te stellen dat we wat in huis hebben. Ben je nog niet overtuigd? Kijk gewoon even rond op de site en bekijk alvast een deel van de galajurken die wij in nog veel meer kleuren kunnen leveren. Dan wordt het vanzelf wel duidelijk waarom je je zoektocht naar de ideale, perfecte galajurk in Rotterdam kunt staken en gewoon bij ons moet komen shoppen.

 

Kom ook galajurken passen bij ons in de winkel. De kans is groot dat je als de volgende blije klant weer richting Rotterdam gaat.

 

Bekijk de galajurken en overtuig jezelf om uit Rotterdam te komen >>

++++++++++++++++++++++++++++++

In  Rotterdam  zijn er vast wel winkeltjes die galajurken hebben. Maar nergens in Rotterdam zul je zoveel galajurken vinden zoals bij onze winkels. Het is zeker meer dan de moeite waard om voor een galajurk vanuit Rotterdam naar ons toe te komen..Wij hebbrn een oneindig aanbod en wij zorgen  dat het helemaal je eigen keuze is, en niet toevallig omdat die winkel geen andere galajurk voor je had hangen.