Menu sluiten
Sluiten
Vandaag geopend
10:00 - 18:00
Waarom Honneloeloe?
  • Iedere zondag geopend
  • Grooste assortiment
  • Gratis parkeren*
  • 7 dagen geopend

Vandaag open tot 18:00

Iedere zondag open van 12 - 17

Schoolgala jurken
Bekijk ons ruime aanbod prachtige jurken voor een onvergetelijk schoolgala!
Bruidsmeisjes jurken
Zelfde kleur, zelfde model, verschillende maten. Geen probleem!
Vrolijke cocktailjurken
Perfect voor de lente en zomer
Een maatje meer is niet erg
Bij Honneloeloe vind je een ruim aanbod galajurken in grote maten
Bruiloft? Honneloeloe!
Prachtige jurken en accessoires voor bruid en gast
Sweet 16 party?
Bij ons vind je vele prachtige jurken tegen scherpe prijzen!

* Lees de voorwaarden op de parkeren pagina

Galajurken Voorburg

Als je hebt gezocht op "Galajurken Voorburg" en toch kom je bij ons terecht, ben je misschien verbaasd. Maar zo gek is het eigenlijk niet. Een spciaalzaak op het gebied van galajurken richt zich niet enkel op Voorburg of een andere plaats. Voorburg alleen is daarvoor niet groot genoeg en de steden waar wij zijn gevestgid, ook niet. 

Wij zijn een speciaalzaak op het gebied van galajurken en dan is je bereik vaak wat groter dan alleen Voorburg. Wil je ook de show stelen met onze prachtige galajurken? Dat kan. Wij zitten op korte afstand van Voorburg en voor dé galajurken specialist van Zuid Holland is dat natuurlijk geen enkel obstakel.

Direct de galajurken bekijken >>

Omdat Leiden en Voorburg bijna bij elkaar om de hoek liggen, ontvangen wij met grote regelmaat klanten uit Voorburg. Velen zeggen dan in eerste instantie aan Den Haag te hebben gedacht wanneer zij voor hun galajurken Voorburg overwegen te verlaten. Eenmaal in onze winkel is de verrassing groot en de slagingskans zo mogelijk nog groter.

Dus, ben je ook op zoek naar een mooie én betaalbare galajurk? Kom dan gewoon eens langs, alleen of met vriendinnen, en ga allen tevreden én met verschillende galajurken terug naar Voorburg. Want je wilt ook niet allemaal met dezelfde jurk op het feest verschijnen!

Hoe kom je vanuit Voorburg het makkelijkste bij ons?

Plan hier je route

++++++++++++++++++++++++++++++

Ook in Voorburg zijn ongetwijfeld verschillende boetiekjes die een paar galajurken hebben hangen. Meestal zijn dit slechts een paar 'veilige' modellen, met een groot risico dat deze wel heel erg lijkt op andere galajurken in Voorburg. Zeker als je feest ook nog eens in de buurt van of in Voorburg is.....dan is de kans vrij groot aanwezig dat er dames ook in 'jouw' jurk lopen.