Menu sluiten
Sluiten
Vandaag geopend
10:00 - 17:00
Waarom Honneloeloe?
  • Iedere zondag geopend
  • Grooste assortiment
  • Gratis parkeren*
  • 7 dagen geopend

Vandaag open tot 17:00

Iedere zondag open van 12 - 17

Schoolgala jurken
Bekijk ons ruime aanbod prachtige jurken voor een onvergetelijk schoolgala!
Bruidsmeisjes jurken
Zelfde kleur, zelfde model, verschillende maten. Geen probleem!
Vrolijke cocktailjurken
Perfect voor de lente en zomer
Een maatje meer is niet erg
Bij Honneloeloe vind je een ruim aanbod galajurken in grote maten
Bruiloft? Honneloeloe!
Prachtige jurken en accessoires voor bruid en gast
Sweet 16 party?
Bij ons vind je vele prachtige jurken tegen scherpe prijzen!

* Lees de voorwaarden op de parkeren pagina

Galajurken Zoetermeer

Als je hebt gezocht op "Galajurken Zoetermeer" en je komt bij een winkel in Leiden terecht, ben je misschien wat verbaasd. Maar wij zijn de galajurken specialist van Zuid Holland en galajurken koop je niet zomaar overal. Ook in Zoetermeer is het aanbod galajurken niet onuitputtelijk.

Nu willen wij ons assortiment niet onuitputtelijk noemen, maar we komen er wel heel erg dicht in de buurt. Net zoals dat ons filiaal in Leiden voor de aankoop van een galajurk niet ver bij Zoetermeer vandaan ligt. Zeker als je dan wél de galajurken van je dromen zult vinden.

Direct de galajurken bekijken >>

Omdat Leiden en Zoetermeer zo dicht bij liggen, ontvangen wij met grote regelmaat klanten uit Zoetermeer. Velen zeggen dan in eerste instantie aan Den Haag te hebben gedacht wanneer zij voor hun galajurken Zoetermeer overwegen te verlaten.Eenmaal in onze winkel is de verrassing groot. Zo veel galajurken in allerlei kleuren en modellen!

Dus, ben je ook op zoek naar een mooie én betaalbare galajurk? Kom dan gewoon eens langs, alleen of met vriendinnen, en ga allen tevreden én met verschillende galajurken naar Zoetermeer terug. Want je wilt ook niet allemaal met dezelfde jurk op het feest verschijnen!

Hoe kom je vanuit Zoetermeer het makkelijkste bij ons?

Dat is eigenlijk heel eenvoudig. Vanuit Zoetermeer rijd je over de N206, langs Zoeterwoude zo Leiden in. Eigenlijk sta je daarna binnen enkele minuten in het centrum. En voor je het weet sta je galajurken te passen.

++++++++++++++++++++++++++++++

Ook in Zoetermeer zijn waarschijnlijk allerlei kleine boetiekjes die een paar galajurken hebben hangen. Meestal zijn dit slechts een paar 'veilige' modellen, met een groot risico dat deze wel heel erg lijkt op andere galajurken in Zoetermeer. Zeker als je feest ook nog eens in Zoetermeer of omgeving is, dan is de kans vrij groot aanwezig dat de vrouw naast je ook in 'jouw' jurk loopt.