Menu sluiten
Sluiten
Vandaag geopend
10:00 - 18:00
Waarom Honneloeloe?
  • Iedere zondag geopend
  • Grooste assortiment
  • Gratis parkeren*
  • 7 dagen geopend

Vandaag open tot 18:00

Iedere zondag open van 12 - 17

Galajurken

De grootste collectie galajurken onder één dak. Binnenkort een gala feest of andere gelegenheid? Jouw perfecte galajurk vind je bij Honneloeloe. Wij hebben de beste prijzen, de beste service en u bent 7 dagen per week welkom,  Onze medewerkers helpen je graag met je zoektocht naar de perfecte galajurk! Bekijk hier de selectie van ons 2024 aanbod en kom snel langs bij de galajurken specialist van Nederland!

353 producten gevonden

Grootste assortiment galajurken

In onze winkel vindt je een enorm assortiment galajurken. Ben je op zoek naar een speciale uitvoering, kleur of maat? Gebruik dan de productfilter om de selectie te specificeren. U kunt ook een kijkje nemen op onze assortiment pagina waar wij onze jurken in categorieen hebben ingedeeld.

 

 

Grote maten

Bij Honneloeloe is het geen probleem als je een maatje meer hebt. Onze galakleding is ook in plus-size maten beschikbaar. Naast reguliere jurken in grote maten hebben wij ook een speciale grote-maten collectie. Mocht de jurk nog net iets te kort zijn of net niet goed vallen, dan kunnen wij zowel in Leiden als Amsterdam u een kleermaker adviseren die u in veel gevallen kan helpen! 

 

Hierboven vind je slechts een impressie van onze galajurken. Voor de gehele collectie en professioneel advies ben je van harte welkom in onze winkel.