Menu sluiten
Sluiten
Vandaag geopend
10:00 - 18:00
Waarom Honneloeloe?
  • Iedere zondag geopend
  • Grooste assortiment
  • Gratis parkeren*
  • 7 dagen geopend

Vandaag open tot 18:00

Iedere zondag open van 12 - 17

Online galajurken


8 jaar geleden

Wij merken dat er veel mensen op onze website komen die zoeken op "online galajurken" of "online galajurken kopen". Logisch in de tijd dat veel mensen online kopen, ook als het gaat om galajurken. Toch merken we dat dit niet altijd verstandig is.

Galajurken online kopen of niet?

In eerste instantie is er geen reden om online geen galajurk te kopen. Toch merken we vaak dat mensen bij ons in de winkel komen omdat het online avontuur toch niet heel goed is bevallen.

Een galajurk online kopen is toch wel even iets anders dan een boek bestellen. Het is zelfs anders dan een ander kledingstuk online kopen.

Retour sturen en wachten

Vaak past een jurk net niet helemaal lekker. Als je de jurk dan online hebt gekocht is het lastig om even snel een andere maat te pakken, of net een iets ander model. Je moet de jurk eerst weer netjes inpakken, terugsturen, wachten op de andere maat. En je geld terug? Dat is weer een heel nieuwe uitdaging.

Voordelen van onze winkel t.o.v. online galajurk kopen:

  1. Je kunt eindeloos passen en vergelijken - dit kan online niet
  2. Wij denken met je mee en adviseren - dit kan online niet
  3. We hebben tientallen kleuren en stoffen die je kunt voelen en zien - dit kan online niet
  4. Je betaalt de jurk pas als je hem ook wilt hebben - bij online winkelen betaal je voordat je de galajurk aan hebt gehad.
  5. Zo kunnen we nog wel even doorgaan met voordelen ten opzichte van het online kopen van een galajurk.

Nu lijkt het net of wij tegen online winkelen zijn...maar integendeel. Wij doen dit zelf ook graag en in veel gevallen ook erg praktisch. Bij artikelen als galajurken denken wij daar echter anders over. Je koopt niet vaak een galajurk, dus je weet niet altijd precies waar je op moet letten.

Daarom zijn wij er! Kom ook voor jouw galajurk lekker naar onze winkel in Leiden.

Wilt u toch online bij ons kopen, lees dan de voorwaarden.