Menu sluiten
Sluiten
Vandaag geopend
10:00 - 18:00
Waarom Honneloeloe?
  • Iedere zondag geopend
  • Grooste assortiment
  • Gratis parkeren*
  • 7 dagen geopend

Vandaag open tot 18:00

Iedere zondag open van 12 - 17

Blog

Matchende bruidsmeisjes voor een onvergetelijke bruiloft


6 jaar geleden

Ben jij een bruidsmeisje of ben je als bruid of misschien wel moeder van de bruid op zoek naar jurken voor de bruidsmeisjes? Zoek dan niet langer! In ons assortiment vind je een ruim aanbod korte en lange bruidsmeisjes jurken in vrolijke kleuren. 

Lentekriebels bij Honneloeloe, de voorjaarsjurken die wij deze week verwachten


7 jaar geleden

De feestdagen zijn weer over en we zijn allemaal weer aan het werk. Ondertussen begint bij Honneloeloe de lente alweer! Voor de weermannen en -vrouwen is de lente misschien nog niet begonnen, maar bij ons al wel! Onze voorjaar en zomer collectie komt alweer binnendruppelen. Komende week verwachten wij al een aantal nieuwe jurken.

Nieuwjaarsgala in 2017? Shop je jurk bij Honneloeloe


7 jaar geleden

Steeds vaker krijgen wij klanten over de vloer die op zoek zijn naar een jurk voor een nieuwjaarsgala. Gek is dat niet, want nieuwsjaargala's worden steeds populairder. Misschien ga jij komend jaar zelf ook naar een nieuwsjaarsgala of ben je er eerder al eens geweest?

Online Cocktailjurken


8 jaar geleden

Het wordt steeds gebruikelijker om online een cocktailjurk te kopen. Veel mensen komen ook bij ons op de website en vragen zicht af of je ook online kan bestellen.

Eigenwijs als we zijn verkopen wij onze cocktailjurken liever niet online. Wij geven nog altijd de voorkeur aan het klantencontact. Een goed advies voorkomt immers teleurstellingen en vaak maak je in een winkel toch net even een betere keuze.

wilt u toch naar online bij ons een product kopen. leest u hier dan de voorwaarden.

Sweet Sixteen jurk


8 jaar geleden

Hieperdepiep hoera!

Je wordt 16! Dat is een feestje waard: een sweet sixteen feest!

Wat geweldig spannend allemaal. Natuurlijk wil je er stralend uitzien op je sweet-sixteen party. Een mooie sweet sixteen jurk is niet altijd even gemakkelijk te vinden. Wij helpen je graag om jouw feest compleet te maken. We hebben allemaal leuke kleuren en modellen. Je hoeft nu niet zenuwachtig te zijn of je wel de sweet sixteen jurk zult vinden die jij in je hoofd had.

Galajurken met lange mouw


8 jaar geleden

U bent al een tijdje op zoek naar galajurken met een lange mouw. Inderdaad deze zijn niet makkelijk te vinden. En mocht u ze kunnen vinden dan zijn ze vaak erg duur. Wij verkopen galajurken met lange mouw die niet duur zijn maar wel elegant zijn.

Galajurken Outlet


8 jaar geleden

Tja, eigenlijk zijn we geen galajurken outlet... maar aangezien we wel zeer goedkoop zijn willen we de mensen die op zoek zijn naar een outlet, niet de kans ontnemen om ons zeer ruime aanbod te bekijken.

Lange Avondjurken


8 jaar geleden

Moet ik een lange avondjurk of....

een korte cocktailjurk?

Dat ligt helemaal aan de kledingvoorschiften. Maar die zijn niet altijd even duidelijk. Lange avondjurken draag je in principe niet omdat het zo lekker warm is...

Wanneer dan wel een lange avondjurk?

Verhuur Galajurken


8 jaar geleden

Nee wij doen geen verhuur van Galajurken

Maar ga nou niet gelijk weg, want onze galajurken zijn zo betaalbaar, dat je kunt stoppen met zoeken naar verhuur galajurken. Onze jurken zijn er al vanaf 40 euro tot maximaal 149.95.

Lange Galajurken


8 jaar geleden

Lange galajurken of korte cocktailjurken? 

Eigenlijk zijn galajurken altijd lange galajurken, maar toch wordt hier veel op gezocht op internet. Ben je op zoek naar een mooie lange galajurk, dan moet je beslist eens door ons assortiment bladeren.

Avondjurken Online


8 jaar geleden

Online avondjurken kopen: wel of niet doen?

Steeds meer mensen willen online avondjurken kopen en kom op deze manier op onze website. Tegenwoordig kopen mensen ook steeds meer dingen online. Avondjurken zijn daarop geen uitzondering.

Wilt toch bij ons een avondjurk kopen lees dan de voorwaarden.

 

Online galajurken


8 jaar geleden

Wij merken dat er veel mensen op onze website komen die zoeken op "online galajurken" of "online galajurken kopen". Logisch in de tijd dat veel mensen online kopen, ook als het gaat om galajurken. Toch merken we dat dit niet altijd verstandig is.