Menu sluiten
Sluiten
Vandaag geopend
10:00 - 18:00
Waarom Honneloeloe?
  • Iedere zondag geopend
  • Grooste assortiment
  • Gratis parkeren*
  • 7 dagen geopend

Vandaag open tot 18:00

Iedere zondag open van 12 - 17

Galajurken Outlet


8 jaar geleden

Tja, eigenlijk zijn we geen galajurken outlet... maar aangezien we wel zeer goedkoop zijn willen we de mensen die op zoek zijn naar een outlet, niet de kans ontnemen om ons zeer ruime aanbod te bekijken.

Galajurken voor outlet prijzen

En dan hebben we het inderdaad vooral over de prijzen. Honneloeloe staat bekend om de mooie, overzichtelijke winkel. Bij ons vind je altijd de nieuwste collecties en kun je uitstekende service verwachten.

Hoe wij dan toch zo goedkoop kunnen zijn? Wij kopen onze jurken scherp in en daar profiteert u van. Een echte winkel dus,

Waarom Honneloeloe ipv echte galajurken outlet?

Ten eerste omdat je bij ons in tegenstelling tot een outlet, veel keuze hebt. Bij eengalajurken outlet worden vaak restpartijen aangeboden. En winkelen in een echte winkel blijft toch een stuk leuker dan graven in bergen waar net jouw maat niet tussen blijkt te zitten...

Galajurken outlet in webshops?

Die outlet actie's zie je inderdaad ook vaak. Het nadeel is dat het ook vaak om restpartijen gaat. Daarnaast kun je de galajurk niet passen. Let bij outlets ook op de ruilvoorwaarden. Bij een galajurken outlet gelden soms andere voorwaarden voor ruilen en geld terug.

Dus, kom je naar onze winkel of ga je toch een outlet opzoeken....?