Menu sluiten
Sluiten
Vandaag geopend
10:00 - 18:00
Waarom Honneloeloe?
  • Iedere zondag geopend
  • Grooste assortiment
  • Gratis parkeren*
  • 7 dagen geopend

Vandaag open tot 18:00

Iedere zondag open van 12 - 17

Avondjurken Online


8 jaar geleden

Online avondjurken kopen: wel of niet doen?

Steeds meer mensen willen online avondjurken kopen en kom op deze manier op onze website. Tegenwoordig kopen mensen ook steeds meer dingen online. Avondjurken zijn daarop geen uitzondering.

Wij adviseren onze klanten liever persoonlijk bij ons in de winkel. Het is namelijk nog niet zo gemakkelijk om online avondjurken te kopen die ook nog eens perfect moeten passen. En zeg nou zelf: een mooie avondjurk kopen is toch wel iets anders dan een cd..?

Dus geen avondjurken online kopen?

De keuze is natuurlijk aan u. Vaak gaat het goed, maar vaak is het toch niet helemaal zoals u had gehoopt. Wij hebben er bewust voor gekozen om onze avondjurken niet online te verkopen. Wij zien onze klanten graag in de winkel, want een passend advies zorgt voor een passende avondjurk.

We willen zeker niet de indruk wekken dat wij tegen online winkelen zijn...integendeel. Zelf kopen wij ook graag online. Avondjurken lenen zich in onze ogen echter niet goed voor deze manier van shoppen. Dus, zien we u ook bij ons in de winkel voor een mooie avondjurk?