Menu sluiten
Sluiten
Vandaag geopend
10:00 - 18:00
Waarom Honneloeloe?
  • Iedere zondag geopend
  • Grooste assortiment
  • Gratis parkeren*
  • 7 dagen geopend

Vandaag open tot 18:00

Iedere zondag open van 12 - 17

Nieuwjaarsgala in 2017? Shop je jurk bij Honneloeloe


7 jaar geleden

Steeds vaker krijgen wij klanten over de vloer die op zoek zijn naar een jurk voor een nieuwjaarsgala. Gek is dat niet, want nieuwsjaargala's worden steeds populairder. Misschien ga jij komend jaar zelf ook naar een nieuwsjaarsgala of ben je er eerder al eens geweest?

Er zijn natuurlijk de vele lokale nieuwjaarsgala's van sportclubs, studievereningingen, muziekverenigingen, noem het maar op. Ook grote nieuwjaarsgala's trekken veel publiek, zoals bijvoorbeeld de bekende gala's in Hotel van Oranje of Huis ter Duin te Noordwijk.

Al jaren zijn onze jurken vertegenwoordigd op de nieuwjaarsgala's en ook komend jaar zal dit niet anders zijn. Wij hebben de laatste tijd al veel klanten mogen ontvangen die bij ons de perfecte jurk hebben gevonden voor hun nieuwsjaarsgala.

In ons assortiment vindt je een ruim aanbod jurken die uitstekend geschikt zijn voor een nieuwjaarsgala. Donkere kleuren en glitters zijn altijd populair, maar ook bijvoorbeeld rode of blauwe jurken zijn erg geschikt voor een nieuwjaarsgala. Natuurlijk is ieder persoon anders, kom snel bij ons langs en zoek met hulp van ons getrainde personeel de perfecte jurk. Dezelfde dag nog loop jij met de perfecte jurk weer de winkel uit!

Bekijk hier alvast een selectie jurken.

Tot snel en alvast een heel gezellig nieuwjaarsgala gewenst!