Menu sluiten
Sluiten
Vandaag geopend
10:00 - 17:00
Waarom Honneloeloe?
  • Iedere zondag geopend
  • Grooste assortiment
  • Gratis parkeren*
  • 7 dagen geopend

Vandaag open tot 17:00

Iedere zondag open van 12 - 17

Schoolgala jurken
Bekijk ons ruime aanbod prachtige jurken voor een onvergetelijk schoolgala!
Bruidsmeisjes jurken
Zelfde kleur, zelfde model, verschillende maten. Geen probleem!
Vrolijke cocktailjurken
Perfect voor de lente en zomer
Een maatje meer is niet erg
Bij Honneloeloe vind je een ruim aanbod galajurken in grote maten
Bruiloft? Honneloeloe!
Prachtige jurken en accessoires voor bruid en gast
Sweet 16 party?
Bij ons vind je vele prachtige jurken tegen scherpe prijzen!

* Lees de voorwaarden op de parkeren pagina

Cocktailjurken Amersfoort

Cocktailjurken shoppen Amersfoort? Kom gewoon eens lekker winkelen bij Honneloeloe, the place to be als het gaat om cocktailjurken. Niet in Amersfoort, maar wel de moeite waard. Uit heel NL komen klanten naar onze winkel, speciaal voor onze gala- en cocktailjurken. Ook vanuit Amersfoort hebben wij al menig klant mogen ontvangen. Vaak gingen zij weer tevreden richting huis, met de cocktailjurk die zij in Amersfoort niet konden vinden.

Veel steden hebben wel wat kleine winkeltjes die een paar cocktailjurken hebben hangen. Vaak helaas maar in een paar maten en een beperkt aantal kleuren. In Amersfoort zul je dit soort winkels ongetwijfeld ook tegenkomen.Vaak zijn dit de cocktailjurken waar je ook een aantal andere feestgangers in tegen zult komen. Dit wil je natuurlijk voorkomen.

Als je het zo bekijkt is het eigenlijk wel een goed idee om voor een mooie cocktailjurk uit Amersfoort naar onze winkel in Leiden te komen. Zo ver rijden is het nu ook weer niet, maar je hebt wel ineens veel meer keuze. Zo hoef je niet alle winkels van Amersfoort in en uit op zoek naar die paar cocktailjurken.

Daarnaast is Honneloeloe en echte one-stop-shop. Om je outfit helemaal compleet te maken hebben we ook veel accessoires in allerlei bijpassende kleuren. Denk bijvoorbeeld aan handschoentjes, een tasje of bolero, in dezelfde kleur als je cocktailjurk.

Verder zijn onze winkel iedere zondag geopend, dus combineer uw bezoekje gewoon lekker met een dagje uit. En hoever is het nu eigenlijk echt vanuit Amersfoort?