Menu sluiten
Sluiten
Vandaag geopend
10:00 - 17:00
Waarom Honneloeloe?
  • Iedere zondag geopend
  • Grooste assortiment
  • Gratis parkeren*
  • 7 dagen geopend

Vandaag open tot 17:00

Iedere zondag open van 12 - 17

Schoolgala jurken
Bekijk ons ruime aanbod prachtige jurken voor een onvergetelijk schoolgala!
Bruidsmeisjes jurken
Zelfde kleur, zelfde model, verschillende maten. Geen probleem!
Vrolijke cocktailjurken
Perfect voor de lente en zomer
Een maatje meer is niet erg
Bij Honneloeloe vind je een ruim aanbod galajurken in grote maten
Bruiloft? Honneloeloe!
Prachtige jurken en accessoires voor bruid en gast
Sweet 16 party?
Bij ons vind je vele prachtige jurken tegen scherpe prijzen!

* Lees de voorwaarden op de parkeren pagina

Cocktailjurken Antwerpen

Wij stonden ook te kijken de eerste keer dat er een klant speciaal voor onze cocktailjurken uit Antwerpen kwam. Inmiddels zijn we er wat meer aan gewend dat mensen uit het hele land en regelmatig dus ook uit Antwerpen voor onze cocktailjurken komen.

Een stad als Antwerpen heeft natuurlijk ontzettend veel winkels en deze winkels bij elkaar hebben waarschijnlijk samen heel wat cocktailjurken. Dat is het probleem ook niet. Het is wel lastig dat deze cocktailjurken niet allemaal op dezelfde plek te proberen zijn, maar verspreid hangen over al deze winkels in Antwerpen. Ook vervelend is dat winkels met weinig cocktailjurken ook vaak een beetje dezelfde jurken hebben hangen. Logisch ook, want zijn doen het erbij. Bij ons draait het om gala- en cocktailjurken. En dat zie je terug in het assortiment. Waar vind je dat in Antwerpen?

Om je alvast een kijkje te gunnen in ons aanbod, voordat dat je de auto in stapt, kun je op deze link klikken. In onze winkel hebben we er nog veel meer!

Toch een beetje ver?

Je gaat vast wel eens een weekendje weg. Als je dit in Nederland doet dan kun je dit misschien eens in Leiden doen. Maar ook vanuit veel andere steden gezien is het naar onze winkel niet eens zo ver rijden, voor zoveel mooie cocktailjurken. En wellicht vind jij die 1,5 uur uit Antwerpen naar onze winkel in Leiden ook wel meevallen? Als je daardoor ineens wél de cocktailjurk van je dromen kunt vinden, valt dat eigenlijk best wel mee. Toch?